Kuinka mukaan toimintaan?

Kädentaitomartat ry on Helsingissä toimiva marttayhdistys, jonka toiminta painottuu erityisesti kädentaitoihin ja käsitöihin. Yhdistyksellä on runsaat 150 jäsentä, jotka ovat iältään 30-70-vuotiaita. Suurin osa jäsenistämme on pääkaupunkiseudulta.

Kuka voi liittyä jäseneksi?
Yhdistykseen jäseneksi liittyminen ei edellytä erityisiä taitoja eikä osaamista, vaan kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Ennen jäseneksi liittymistä voit tulla tutustumaan meihin tulemalla marttailtoihimme. Erityisesti kässäkahvilaillat soveltuvat hyvin toimintaan tutustumiseen. Ohjelmamme löytyy näiltä sivuilta.

Marttana saat monenlaisia jäsenetuja, jotka löytyvät martat.fi-sivuilta: https://www.martat.fi/martat/jasenkanava/jasenedut/

Miten liitytään?
Marttojen jäseneksi liitytään seuraavan linkin kautta: https://www.martat.fi/martanpuoti/marttajasenyys/.

Jos olet jo jäsen jossakin marttayhdistyksessä ja haluat liittyä toissijaiseksi jäseneksi, lähetä siinä tapauksessa sähköpostia osoitteeseen kadentaitomartat@gmail.com.

Jäsenmaksu
Marttojen jäsenmaksu on 40 euroa, ja sen laskuttaa Marttaliitto. Jäsenet saavat Martat-lehden ja jäsenkortilla runsaasti erilaisia jäsenetuja.

Toissijaisen jäsenen jäsenmaksu, 8 euroa, maksetaan sen sijaan suoraan marttayhdistykselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti